• Urmariti noutatile pe Facebook
  • Urmariti noutatile pe Twitter
  • Urmariti noutatile prin RSS
  • Urmariti noutatile prin Google Plus
Telegrama.ro
campanie

BRD Ploieşti a acordat premiul „Seniorul Anului“ şi a lansat oferta BRD Senior (P)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
BRD  Ploieşti a acordat premiul „Seniorul Anului“ şi a lansat oferta BRD Senior (P)

BRD - Groupe Société Générale a lansat oferta bancarã de toamnã pentru pensionari, BRD Senior. Cu aceastã ocazie, Grupul Ploieşti al BRD a premiat astãzi, 26 octombrie, pe unul dintre cei mai vârstnici clienţi ai bãncii. Titlul „Seniorul Anului“ a fost acordat lui Ion Cojocea, în vârstã de 101 ani. Acesta a primit, dupã înnoirea cardului, un cec în valoare de 1.500 de lei şi un tort personalizat. „Am cont deschis la aceastã bancã de mult timp, pe care primesc pensia. Premiul este o mare bucurie, la vârsta mea şi cu greutãţile din ziua de azi“, a declarat Ion Cojocea, care a venit la sediul BRD Ploieşti, însoţit de cãtre fiica şi ginerele sãu.

„Domnul Cojocea este un client vechi din categoria Super Senior cãruia i-am oferit un premiu, în valoare de 1.500 de lei. Recompensãm în acest fel clienţii venerabili şi le mulţumim încã odatã cã ne-au ales“, ne-a declarat Laurenţiu Vasilief, directorul executiv al grupului Ploieşti al BRD. Grupul Ploieşti al BRD cuprinde peste 60 de filiale bancare amplasate în judeţele Prahova, Buzãu, şi Vrancea.

Pensionarii care aleg, pânã la sfârşitul lunii noiembrie, sã-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancã în cadrul promoţiei Senior: 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţã. Fiecare pachet constã în 4 nopţi de cazare cu demipensiune pentru douã persoane, în camerã dublã, la unul din Centrele de Pregãtire Profesionalã BRD (Agapia, Pãltiniş, Buziaş sau Predeal), în perioada 10 ianuarie -31 iulie 2013.  În plus, la fiecare pachet se adaugã şi 200 de lei, bani pentru acoperirea cheltuielilor de transport.

În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi douã produse de economisire - Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiazã de dobânzi speciale la creditele de nevoi personale şi descoperitul autorizat de cont. Facilitãţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobândã preferenţialã, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiazã de un bonus de 0,25% faţã de dobânda standard.

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expressocu o reducere la dobândã de 5%, indiferent de suma imprumutatã şi de perioada finanţãrii, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândã preferenţialã.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua bancã din România dupã totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursierã la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.Newsletter

Curs valutar BNR

State flagEUR 4.4705 RON
State flagUSD 3.6250 RON

Valabil la data: 18-12-2014
craciun
primari
firme
dalkia
chei

Horoscop

montplast
intercom
fonduri
Happydental.ro
oyl company
event
kiss fm
logomail
Tehcomobil
GRAL MEDICAL
integrameonline
telegrama
HomeActualitateNoi cazuri de câini otrăviţi în PloieştiTop of Page
EXCLUSIV. Cum a fost prins proxenetul ROBERT TĂNASE, acuzat că a nenorocit-o pe Ioana [...]