Marți, 16 Mai 2017 14:55

VIDEO | Ce surprize vă aşteaptă la festivalul BUCURIE în MIŞCARE, programat în weekend la Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România ajunge, în weekend-ul 19-21 mai, la Ploiești. În weekend, locuitorii din Ploieşti sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia". Evenimentul se suprapune cu Zilele Oraşului Ploieşti, reprezentând una dintre atracţiile oferite în această perioadă pentru ploieşteni.

Astăzi, conducerea Primăriei Ploieşti a susţinut o conferinţă de presă, alături de organizatorii festivalului, prezentând programul evenimentului şi cele mai importante atracţii, dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor.

Programul include o sumedenie de activităţi în aer liber, de la ateliere de tenis şi tir sportiv şi demonstraţii de sporturi mai puţin practicate în România şi până la crosuri pentru toate categoriile de vârstă, meciuri de fotbal şi baschet şi o zonă în care cei mici au ocazia să practice sau, după caz, să înveţe jocurile consacrate ale copilăriei.

MAI MULTE DETALII AICI:

BUCURIE în MIȘCARE - Cele mai frumoase jocuri ale copilăriei, Bazarul Copiilor și ateliere inedite, în weekend, la Sala Sporturilor "Olimpia"

 

1 comentariu

  • Link la comentariu Stan Marți, 16 Mai 2017 15:39 postat de Stan

    Miscare in Ploiesti?!???? Bazin de Inot inchis, fara piste de biciclete, fara baze sportive ioc... Este 1 Aprilie sau o noua gluma a Primariei? Facem sport la comanda si in tarcuri amenajate?

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.