Miercuri, 27 Septembrie 2017 09:07

Fabrica Bergenbier din Ploiești își deschide porțile sâmbătă, 30 septembrie 2017

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 30 Septembrie, are loc Ziua Porţilor Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploieşti. Înscrierile la tururile în Fabrică se fac online, pe site-ul ziuaportilordeschise.ro, sau la numarul de telefon 021 27 23 206, tarif normal. Transportul cu autocare tur-retur către fabrică este asigurat, din București și Ploiești, pe baza înscrierii pe site.

E o mândrie pentru noi să îi întâmpinăm cu bucurie, în fiecare an, pe cei care ne vizitează cu ocazia Zilei Porților Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiești. Pentru că știm că ei sunt cei care ne apreciază pentru munca și produsele pe care le facem aici. Îi invităm la noi să descopere procesul de fabricare al berii și să cunoască oamenii deosebiți din fabrică, cei care produc berile lor preferate”, a declarat Marius Pîrvu, directorul Fabricii Bergenbier din Ploiești.

Tururile din cadrul Zilei Porților Deschise vor da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție, și de a vedea în amănunt procesul de fabricare al berii. Fabrica Bergenbier din Ploiești este una dintre cele mai moderne unități de producție a berii din Europa, iar măiestria berarilor români este recunoscută pe plan internațional. La Fabrica Bergenbier din Ploiești se produc atât beri locale, cât și beri germane, belgiene sau cehești, sub licență.

De la Fabrica Bergenbier din Ploiești pleacă șase mărci de bere, fiecare produsă după reţetă proprie: Bergenbier, cu specialitățile sale – Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fără Alcool, Bergenbier ALE, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Stella Artois Fără Alcool şi Löwenbräu.

Participanții la Ziua Porților Deschise 2017 vor avea parte de surprize pe durata întregii vizite la Fabrica Bergenbier. Astfel, aceștia vor putea intra în lumea răcoririi adevărate alături de Bergenbier, vor putea cânta la pianul-draft Staropramen și vor experimenta realitatea virtuală alături de Beck’s. Mai mult, vor vedea cei nouă pași ai ritualului de turnare a berii Stella Artois și se vor delecta cu bucatele pregărite de Noroc.    

Tururile din cadrul Zilei Portilor Deschise 2017 la Fabrica Bergenbier sunt gratuite, pe baza înscrierii pe site-ul www.ziuaportilordeschise.ro sau la numărul 021 27 23 206, tarif normal, program luni-vineri, 09:00-16:30. În cadrul tururilor pot participa doar persoanele care au împlinit 18 ani.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.