Miercuri, 04 Octombrie 2017 14:34

Lucrări în două intersecţii mari din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autorităţile ploieştene derulează, în următoarele trei zile, lucrări de reabilitare a carosabilului în două intersecţii importante din municipiu unde apăruseră de ani buni probleme. Primăria a anunţat, într-un comunicat de presă trimis azi, că estimează că lucrările vor dura până vineri inclusiv şi îşi cere scuze faţă de şoferi pentru disconfortul creat.

Zonele vizate sunt la intersecţia străzii Mărăşeşti cu Eroilor şi Torcători, în zona Cioceanu, şi la intersecţia dintre Plăieşilor şi Rudului, ambele aflate pe traseul autobuzului 2. În zona Cioceanu, de exemplu, în această dimineaţă, la ora de vârf, asfaltul era decopertat pe banda întâi, pe sensul de mers dinspre Gara de Vest spre centru, fix înainte de intrarea în intersecţie, lucru care a creat unele probleme de trafic şi a dus la "lungirea" cozilor şi aşa mari care se formează de regulă dimineaţa în această zonă, astăzi coada de maşini întinzându-se până după biserica de la Cioceanu.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții – Serviciul Reparații și Investiții Drumuri, informează cetățenii că, în perioada 4 – 6 octombrie a.c., se vor executa lucrări de reparații curente în intersecțiile:
-Strada Torcători / Strada Mărășești / Strada Eroilor (Cioceanu)
-Strada Plăieșilor / Strada Rudului.
Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se arată în comunicatul de presă trimis de Primăria Ploieşti.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.