Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 14:02

Evenimentul “The FUN RIDE” de maine, 8.10.2017, se amână din cauza condiţiilor meteorologice

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociatia Diabeticilor din Prahova anunţă, printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei, amânarea din cauza condiţiilor meteorologice a evenimentului “The FUN RIDE” programat duminică, 8.10.2017.

"Avand in vedere codul portocaliu emis de ANMH pentru judetul Prahova si aflat in vigoare pana maine 8.10.2017 ora 15 precum si informatiile de pe website-urile de profil dar si recomandarile Centrului INFOTRAFIC al IGPR, Asociatia Diabeticilor din Prahova impreuna cu partenerii sai din proiectul “Ploiesti spune DA pentru sanatatea TA” (Scoala Postliceala Sanitara Thoma Ionescu si Coalitia COPAC) au hotarat  sa anuleze evenimentul “The FUN RIDE” de maine, 8.10.2017, pentru a nu pune in pericol potentialii participanti. Evenimentul “The FUN RIDE” se va reprograma la o data care va fi comunicata publicului. Va multumim pentru intelegere".

Acţiunea este descrisă pe site-ul Primăriei Ploieşti.

Derulată sub  motto-ul „Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea”, acțiunea are drept scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului între tineri.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești, o cursă prin care se dorește să se atragă atenția asupra rolului mișcării și sportului pe  bicicletă în reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale. Traseul propus pentru biciclete este următorul: Sala Sporturilor –  Plăieșilor – Rudului – Maramureș – B-dul Republicii – Mc Donald’s Nord, retur B-dul Republicii – Tache Ionescu – Mărășești – Sala Sporturilor, startul plecării în cursă urmând să aibă loc la ora 11.30. De asemenea, în Parcul Tineretului va fi amenajat un cort unde, în cursul dimineții, între orele 10.00 și 11.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea și greutatea. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Ploiești spune DA pentru sănătatea TA” și este finanțat de Municipiul Ploiești. Parteneri: Școala Postliceală Sanitară Thoma Ionescu și Coaliția COPAC . Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution (Fora). Pentru informații suplimentare, persoana de contact: Mihai Carmen Angela, Director Executiv, Asociația Diabeticilor din Prahova, tel 0728808487, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

foto cu caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.