Luni, 16 Octombrie 2017 13:14

Poliţiştii locali au depistat un centru ilegal de depozitare a deşeurilor în cartierul Bereasca din Ploieşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii locali din Ploieşti şi operatorul de salubritate au desfăşurat luni, 16 octombrie, o acţiune de salubrizare în cartierul Bereasca după ce au depistat un centru ilegal de depozitare a deşeurilor.

„În urma monitorizărilor și controalelor întreprinse, la intersecția străzilor Crâșmărițelor, Cuptoarelor și Lucernei, pe un teren neîngrădit, au fost depistate aproximativ 500 kg deșeuri din sticlă și peste 850 kg deșeuri din plastic. Materialele reciclabile proveneau din sistemul de precolectare selectivă amplasat în municipiul Ploiești, fiind strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, în vederea valorificării.

La fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor operatorului de salubritate, pentru ridicarea deșeurilor reciclabile și igienizarea zonei.

 Astfel de acțiuni ale Poliției Locale Ploiești au caracter permanent, toate cartierele orașului fiind monitorizate în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești“, se arată în comunicat.

1 comentariu

  • Link la comentariu Manea Cornelia Luni, 16 Octombrie 2017 21:05 postat de Manea Cornelia

    Nu stiu daca au fost pe strada Crasmaritelor,din articol asa reies ca au fost,acum locuitorii acestei străzi inclusiv subsemnata sa se ia masuri urgente,deoarece nu mai scăpăm de sobolanii care ne predomină curțile cât si câinii maidanezi care se aduna mai ale noaptea!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.