Joi, 02 Noiembrie 2017 07:47

Fostul ministru prahovean al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, poate fi eliberat condiționat. Hotărârea nu este definitivă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătoria Sectorului 4 a admis, miercuri,  o cererea de eliberare condiționată din închisoare a fostului ministru Gabriel Sandu.

Fostul ministru al Comunicațiilor execută, în prezent, pedeapsa de 3 ani închisoare primită în dosarul ''Microsoft''. "Ultimii trei ani au fost de mare chin, cu fiecare iarnă în penitenciar. Am un băiețel de 5 ani. Am muncit 200 de zile, în fiecare zi m-am trezit la 5,00 dimineața și am mers la muncă. Am participat la toate activitățile din penitenciar. Familia mea și copiii mei au mai multă nevoie de mine", le-a spus Gabriel Sandu judecătorilor, scrie Agerpres.

"Domnul Sandu se află într-o situație delicată. Are un copil de 5 ani, pe care nu l-a văzut de când a intrat, nu a putut comunica cu acest copil. Practic, copilul nu își cunoaște părintele, deoarece era mult prea mic atunci când tatăl a fost încarcerat. Pentru aceste motive, Gabriel Sandu consideră că este justificată acordarea clemenței pentru a-și putea întreține familia", a declarat avocatul lui Gabriel Sandu, potrivit sursei citate.

Gabriel Sandu a fost condamnat de ÎCCJ odată cu Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan și Nicolae Dumitru, dar este singurul care se mai află în închisoare, ceilalți trei fiind deja eliberați condiționat.

Hotărârea pronunțată miercuri de judecători nu este definitivă și poate fi contestată de DNA.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.