Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017 07:55

VIDEO - Adio, hibernare! Urșii au dat iama, vineri seară, prin tomberoanele de la blocurile din Bușteni

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei urși au fost filmați, vineri seară, de un brașovean, în stațiunea Bușteni. Animalele răscoleau în tomberoanele din parcarea unor blocuri și savurau nestingherite cina adunată din containerele de gunoi, printre mașini și chiar sub ferestrele locatarilor. Cei de la parter, cel puțin, ar fi dat nas în nas cu ursul dacă ar fi ieșit, chiar atunci, la geam.

Potrivit celui care a realizat înregistrarea postată pe Facebook, totul se întâmpla în jurul orei 19.20, adică într-un moment în care oricine, chiar și un copil, putea să se trezască față în față cu ursul, la ieșirea din bloc.

Prezența animalelor sălbatice este din ce în ce mai des semnalată în localități din județ. Weekendul trecut, jandarmii au efectuat mai multe intervenții, inclusiv la Bușteni, după ce locuitorii au semnalat, se asemenea, prezența urșilor în preajma locuințelor. De asemenea, tot la finalul săptămânii trecute, un cioban a ajuns în spital după ce a fost atacat de un urs.

Citiți și:  Intervenții în patru localități din Prahova, în acest weekend, pentru alungarea animalelor sălbatice. Un cioban a fost mușcat de urs, la Vâlcănești

Sursa imagini: Facebook/ Ciprian Toader

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.