Duminică, 05 Noiembrie 2017 12:40

Atenționări de ceață pentru mai multe județe din țară

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, două noi atenționări Cod galben de ceață pentru opt județe din centrul și nord-vestul țării, valabile până la ora 13:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 11:00 — 13:00 în județul Brașov,  în județul Harghita, în județul Sibiu, în judeșul Cluj și în județul Covasna va fi ceață ce reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

09:13 ANM: Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în 16 județe, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineața, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în 16 județe din nordul, estul și sudul țării, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în mai multe localități din județele Teleorman și Giurgiu, iar până la ora 11:00 în localitățile aflate în zonele joase ale județelor Cluj, Sălaj și Bistrița-Năsăud se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 metri.

De asemenea, până la ora 10:.00, ceața va persista în mai multe localități din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Brașov, Covasna, Alba, Harghita, Sibiu, Mureș, Constanța și Tulcea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.