Luni, 04 Decembrie 2017 05:33

S-a stins din viață Mielu Codescu, fost primar al orașelor Bușteni și Mizil

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mielu Codescu, fost primar al orașelor Bușteni și Mizil, s-a stins din viață, sâmbătă, la aproape 82 de ani. Potrivit ziardebusteni.ro, trupul acestuia a fost depus la capela Bisericii Domnești din Bușteni, unde cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu până marți, 5 decembrie, ora 13.00, când vor avea loc funeraliile.

Actualul primar din Mizil, Silviu Negraru, a publicat, duminică, un mesaj de condolenanțe, după dispariția celui care a condus administrația din cele două orașe prahovene: "Astazi gandul meu si sunt sigur ca si al dumneavoastra este alaturi de familia domnului Codescu Mielu. Ieri 2 decembrie, fostul edil al urbei noastre in anii’ 80, a parasit aceasta lume. Sa ne amintim cu drag de personalitatea omului Codescu Mielu, edil atat al orasului Mizil, cat si al orasului Busteni, un caracter deosebit, un familist convins, tata si bunic.

Ar fi multe de spus , asa cum cred ca stiti despre personalitatea fostului edil dar in aceste momente grele prin care trece familia dansului, eu , Silviu Negraru actual primar al orasului pe care dansul l-a pastorit nu pot decat sa ma inclin si sa tin un moment de reculegere in memoria acestui OM !

DUMNEZEU SA- L ODIHNEASCA !

Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale.

Sincere condoleante!"

Sursa foto: ziardebusteni.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.