Marți, 05 Decembrie 2017 17:39

VIDEO şi FOTO | S-au aprins luminile de Crăciun în Ploieşti. Vezi cum arată centrul oraşului!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Ploieşti a deschis, marţi seară, în ajun de Moş Nicolae, sezonul sărbătorilor de iarnă, iar iluminatul festiv a fost aprins în jurul orei 17.30, după un concert de colinde susţinut de un grup de copii talentaţi.

La evenimentul derulat în centrul municipiului a participat un public numeros, primele estimări arătând peste 5.000 de persoane venite pentru a lua parte la momentul festiv şi pentru a asista, la finalul programului, la concertul Smiley şi focul de artificii programate de organizatori.

Impresia generală în urma aprinderii instalaţiilor de iluminat ornamental a fost una bună, spectatorii arătându-se încântaţi de spectacolul de lumini şi de ornamentele 3D montate (aproape exclusiv) în centrul oraşului. Există, însă, o mare lipsă. Târgul de Crăciun, care în teorie ar fi trebuit deschis tot marţi seară, n-a putut fi organizat la timp, primele semnale fiind că acesta ar putea fi inaugurat, în faţa Palatului Administrativ, în jurul datei de 10 decembrie. Motivul, dacă mai contează la ceas de sărbătoare, ţine de faptul că municipalitatea a demarat şi, implicit, finalizat târziu licitaţia pentru realizarea căsuţelor din lemn în care ar trebui să stea comercianţii. Există, totuşi, un târg deschis, în faţa Halelor Centrale, de către reprezentanţii SC Hale şi Pieţe. A, apropo de lipsuri, a văzut cineva patinoarul în aer liber promis de autorităţi?

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.