Miercuri, 06 Decembrie 2017 14:47

GALERIE FOTO | Un nou loc de joacă modern la Zoo Bucov, construit de Lukoil

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" a inaugurat, miercuri, un nou loc de joacă modern, la grădina zoologică din Bucov, realizat în urma unei donaţii din partea Lukoil, în cadrul politicii companiei petroliere de implicare în viaţa comunităţii locale.

Locul de joacă, aflat în incinta Zoo Bucov, este construit pe baza principiilor de maximă siguranţă pentru copii, o parte din suprafaţă fiind acoperită cu un cauciuc antitraumă de 3 centimetri grosime. Acesta conţine trei ansambluri de joacă destinate copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani şi două ansambluri pentru copii mai mici, cu vârste de 0-3 ani. De asemenea, constructorii s-au ocupat şi de amenajarea peisagistică, amplasând numeroşi arbuşti, plus băncuţe. Garanţia este oferită de constructor pentru o perioadă de 25 de ani pentru o parte din module şi 5 ani pentru celelalte ansambluri, au anunţat reprezentanţii Lukoil cu ocazia inaugurării de astăzi.

Locul de joacă a fost deja "testat" de către mai mulţi copii prezenţi la inaugurare şi care au primit cadouri din partea organizatorilor.

"Rafinăria va continua să dezvolte zona Parcului Memorial «Constantin Stere», parc unic al judeţului Prahova, atât pentru prezenţa Grădinii zoolgice, cât şi pentru organizarea şcolilor de vară pentru copii, diverselor competiţii educative şi sportive, dar şi pentru activităţile de recreere şi mişcare pentru prahoveni", se arată în comunicatul transmis de Lukoil.

"Ne bucură foarte mult faptul că putem să creăm aici un parc pentru copii. Acest lucru le mai permite copiilor un pic să-şi mai distragă atenţia de la calculatoare sau telefoane, le oferă ocazia să mai respire un pic de aer proaspăt, într-un cadru foarte frumos. Am observat că grădina zoologică se dezvoltă în continuare, lucru care ne bucură foarte mult", a afirmat directorul general al Petrotel-Lukoil, Andrey Bogdanov.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.