Duminică, 31 Decembrie 2017 14:04

Vezi cine va cânta la Ploieşti de Revelion!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Ploieşti a definitivat programul pentru noaptea de Revelion. Autorităţile locale au semnat astăzi contractul pentru asigurarea concertelor care vor avea loc în centrul municipiului pe 31 decembrie.

Pe scenă vor urca Andreea Bănică, Dorian Popa, Amna și trupa Alb și Negru, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă trimis vineri.

"Primăria municipiului Ploiești invită ploieștenii, în noaptea dintre ani, să petreacă Revelionul împreună cu cei dragi, în centrul civic al orașului, la un concert special dedicat lor. Evenimentul va începe la ora 22.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, urmând să ne aducă veselie și încântare cunoscuții artiști: Andreea Bănică, Dorian Popa, Amna și trupa Alb și Negru. La cumpăna dintre ani, cei prezenți vor admira spectaculoase focuri de artificii, care vor fi lansate din zona Parcului Toma Socolescu", se arată în comunicatul de presă.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Bulevardul Republicii se va închide de Revelion, în centrul municipiului Ploieşti

Autorităţile ploieştene urmează să emită o decizie şi cu privire la restricţionarea traficului rutier în centrul municipiului în noaptea de 31 decembrie, înainte de momentul spectacolului de artificii.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.