Miercuri, 27 Decembrie 2017 15:37

Coloanele de pe DN 1 avansează cu 10/km la oră

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Coșmarul de pe DN 1 nu s-a încheiat odată cu minivacanța de Crăciun. Cine s-a așteptat ca până vineri, măcar, să se circule decent a avut un șoc în cursul acestei zile.

Miercuri, la ora 15.15, Infotrafic a emis și o alertă, avertizându-i pe șoferi că sunt coloane pe ambele sensuri, iar pe anumite tronsoane se circulă cu 10, poate cel mult 20 km/oră.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt intense pe DN1 între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, formându-se coloane de autoturisme, care circulă cu o viteză de aproximativ 20 - 30 km/h. De asemenea, se circulă intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către capitală, cu o viteză de aproximativ 10 - 20 km/h. Sfătuim conducătorii auto să folosească ruta ocolitoare DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde în prezent valorile de trafic sunt mult mai reduse decât pe DN 1. Le recomandăm participanţilor la trafic să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să-şi păstreze calmul la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să circule cu atenţie sporită", a transmis Poliția Română.

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.