Marți, 02 Ianuarie 2018 10:29

VIDEO - Apariție bizară pe cerul României, luni seară. Obiectul luminos s-a văzut și deasupra Ploieștiului

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe persoane au văzut, luni seară, în jurul orei 18.30, un obiect luminos care a străbătut cerul. Bizara apariție a fost vizibilă din București, dar și de la Ploiești. "Eram pe patinoarul de la Sala Sporturilor și o lumină ciudată s-a văzut pe cer. Părea o stea căzătoare, dar era prea mare și s-a văzut prea mult timp pe cer ca să fie un meteorit, dar a durat prea puțin ca să fie vorba despre o cometă", ne-a scris un cititor.

Pe rețelele de socializare au apărut chiar imagini cu ciudatul fenomen, vizibil din zona Ploieștiului, dar și din Capitală. "Suntem pe A3 si tocmai am văzut un meteorit sau un obiect care ardea în zbor!!! Nu am apucat să-l filmez... Era imens!", a scris unul dintre cei care au văzut lumina.

"Se văzu și de prin Moldova. Să-nțeleg că semne bune anul are?" a scris, pe Facebook, alt utilizator.

Sursa imagini: Facebook/Robert DK

Un fenomen similar a fost raportat în Marea Britanie, chiar în seara de Revelion.

Specialiștii Agenţiei Spaţiale Europene cred că ar fi vorba despredespre un efect al dezintegrării, în atmosferă, a unei staţii spaţiale chinezeşti, care nu a mai putut fi controlată, acum două luni, potrivit Digi 24.

În ultimele zile, apariţii similiare au fost semnalate în România, Grecia, Rusia şi Austria. S-a spus că a fost vorba despre o rachetă a Chinei, care ar fi lansat un nou satelit pe orbită.

1 comentariu

  • Link la comentariu Liliana 64 ani Duminică, 07 Ianuarie 2018 17:10 postat de Liliana 64 ani

    Oameni buni si eu am vazut pe cer luni seara ( 1 ian. 2018 ), ora 18,50 in orasul Mioveni jud.Arges o lumina lunga foarte colorata , ca un papagal, care se misca paralel cu pamantul. Era foarte senin si lumina s-a vazut extrem de jos si foarte foarte clar, cu culori foarte vii. Am crezut ca era un element din artificii trase de careva si tot asteptam sa explodeze in mii de luminite. Dar nu, se deplasa iute pe cer fara sa explodeze. Apoi nu am mai vazut-o ca erau blocuri in jur. Am strigat catre prietenii cu care eram si le-am povestit dar au ras cu totii de mine zicand ca de vina era vinul fiert din paharutul pe care-l cumparasem de la chioscul din apropriere. Am ramas zile intregi inchisa in mine cu sute de intrebari pana cand am citit aici si am vazut si imaginile postate de alti martori din alte zone. Acum m-am linistit si sunt fericita ca nu am avut halucinatii cum au zis prietenii mei. Sa speram ca este de bine !

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.