Marți, 02 Ianuarie 2018 12:24

Vacanța de Revelion se încheie cu blocaje în trafic. Cum se circulă marți, pe DN 1

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mii de turiști care au petrecut vacanța de Revelion departe de casă se întorc din stațiuni. Ca de obicei, DN 1 este suprasolicitat, iar aglomerația s-a simțit de la primele ore ale zilei.

"La această  oră s-au intensificat valorile de trafic pe zona montană a DN 1, circulându-se în coloana de la km 138, limita cu jud. Brașov, până la Bușteni. Pe direcţia către Brașov se circulă în coloana de la Nistoresti până la Comarnic şi de la Poiana Țapului până la întrarea în Bușteni. Pe toată zona se acționează în dispozitiv pentru fluență, pe zonele centrale circulându-se cu 20-30 km/h", a anunțat marți, la prânz, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Potrivit Infotrafic, polițiștii recomandă deja rute ocolitoare. "În judeţul Braşov, începând cu ora 11:35, din cauza aglomeraţiei, în zona Dârste, a fost luată măsura informării participanţilor la trafic, care rulează pe DN1, că dinspre Braşov către Valea Prahovei, pot circula pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se recomandă (din zona Râşnov) şi ruta DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN 1A, fie către Piteşti pe DN 73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1. Precizăm că, traficul rutier este intens pe DN 1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers", a anunțat Poliția Română.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.