Miercuri, 10 Ianuarie 2018 13:55

ADMITERE 2018 - Numărul de locuri a fost suplimentat, la Școala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" de la Boldești

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sesiunea ianuarie 2018 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare se modifică, a anunțat, miercuri, conducerea instituției. La specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă sunt scoase la concurs 283 locuri, din care două locuri pentru romi, şi  50 locuri în specialitatea maistru militar auto, din care 46 locuri I.G.S.U şi 4 locuri S.I.E.

În această sesiune, pentru cele  333 de locuri alocate s-au înscris 791 de candidaţi, a mai anunțat sursa citată.

Citiți și: ADMITERE 2018 - Peste 6.000 de candidați încearcă să ocupe un loc, la Școala de Poliție

Inițial, la nivelul întregii unități de învățământ au fost anunțate 300 de locuri.

Citiți și: ADMITERE 2018 - Aproape trei candidați pe loc, la Școala de Pompieri de la Boldești

Durata de şcolarizare va fii de un an, atât pentru calificările „maistru militar auto” cât şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”.

"Candidaţii trebuie să treacă mai întâi prin două probe eliminatorii: vizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice, în perioada 12.01 – 18.01 a.c. Tinerii care au fost declaraţi «APT» din punct de vedere medical şi «PROMOVAT» la proba de evaluare a aptitudinilor fizice vor susţine în data de  20.01.2018  proba de verificare a cunoştinţelor la disciplina «matematică». Vor fi consideraţi admişi candidaţii care obţin cel puţin punctajul minim, echivalentul notei 5, şi se clasează în limita numărului de locuri scoase la concurs", se mai arată în comunicatul citat.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.