Joi, 11 Ianuarie 2018 15:03

Aproape 800 de locuri scoase la concurs de Poliția Română. IGPR: "Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că..."

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-un comunicat de presă, Poliția Română anunță că are scoase la concurs nu mai puțin de 770 de posturi de polițiști și personal contractual. Anunțul IGPR este formulata însă, într-o manieră complet neobișnuită, legată de criza gravă de imagine și chiar de încredere prin care trece instituția, din cauza evenimentelor recente. Mesajul polițiștilor este, de fapt, un apel către populație, să "pună în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană".

"Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

 Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană", a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

Posturile scoase la concurs din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române pot fi văzute AICI.

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.