Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 11:13

Mesajul Jandarmeriei către manifestanţi înainte de marele protest anunţat pentru 20 ianuarie în Bucureşti

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un amplu protest este anunţat pentru sâmbătă seara în Capitală, urmând să vină la Bucureşti şi manifestanţi din alte oraşe ale ţării. Cu o zi înainte de protest, Jandarmeria Capitalei a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook, făcând apel la desfăşurarea unor manifestaţii paşnice. Instituţia spune că este echidistantă şi garantează drepturile constituţionale ale cetăţenilor, cât timp aceştia se manifestă paşnic, iar instituţia recomandă protestatarilor să fie civilizaţi şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

"Jandarmeria Capitalei asigură fără discriminare protecţia tuturor persoanelor care aleg să-şi exprime opiniile în mod paşnic. Sesizaţi imediat jandarmilor orice problemă care ar putea afecta desfăşurarea paşnică a manifestaţiei. Jandarmeria este o instituţie echidistantă, care asigură ordinea şi siguranţa publică, garant al drepturilor constituţionale ale cetăţenilor, cât timp aceştia le exercită paşnic", este mesajul postat pe Facebook de Jandarmeria Capitalei.

Jandarmii recomandă, astfel, participanţilor la proteste să se manifeste paşnic şi civilizat, să îşi supravegheze cu atenţie copiii, să se îndepărteze de persoanele violente sau care instigă la violenţă şi să respecte recomandările forţelor de ordine, relatează news.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.