Miercuri, 07 Februarie 2018 15:14

S-a scurtat perioada de aşteptare la examenul auto, între sală şi oraş, în Prahova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ajunsă la un moment dat la aproape cinci luni, perioada de aşteptare între proba teoretică şi cea practică pentru candidaţii care vor să obţină permisul de conducere s-a redus aproape la jumătate începând din această lună, după ce la nivelul Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Prahova a fost suplimentat numărul de examinatori.

În momentul de faţă, la serviciul specializat, aflat în subordinea Prefecturii Prahova, lucrează şase persoane care sunt atestate pentru examinarea candidaţilor la proba practică, unul dintre aceşti angajaţi venind la începutul anului şi alţi doi intrând în pâine din această lună, a anunţat subprefectul judeţului, Emil Drăgănescu. Acesta susţine că, în momentul de faţă, perioada de aşteptare înainte de "oraş" a ajuns la mai puţin de două luni şi jumătate.

Vestea vine în contextul în care, în ultima vreme, acest interval dintre sală şi aşa-zisul oraş ajunsese la aproape cinci luni, lucru care genera numeroase probleme pentru candidaţi, nevoiţi inclusiv să mai plătească ore suplimentare la şcoala de şoferi pentru a nu uita ce învăţaseră.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.