Vineri, 09 Martie 2018 12:40

VIDEO - Peste 300 de viitori pompieri au depus jurământul, vineri, la Școala "Pavel Zăgănescu" Boldești

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost zi specială, vineri, pe 9 martie și la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" din Boldești, unde peste 330 de "boboci" au depus jurământul de credință. Evenimentul a avut loc în prezența inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) –general de brigada Dan-Paul Iamnadi,a reprezentanților administrației publice locale, a șefilor de arme din Ministerul Afacerilor Interne și a rudelor și prietenilor.

Citiți și: VIDEO - Emoții mari la depunerea jurământului, la Școala "Vasile Lascăr" din Câmpina. Cereri în căsătorie LIVE, în timpul ceremoniei

Ceremonia s-a încheiat cu un moment pregătit pentru invitați. Personalul din cadrul catedrei de specialitate a efectuat exerciții demonstrative, iar spațiile de învățământ au fost deschise pentru vizitare.

Unitatea de învățământ a fost înfiinţată pe 15 februarie 1986, sub denumirea „Şcoala Militară de Subofiţeri de Pompieri” Boldeşti-Scăeni, răspunzând necesităţii formării, la nivelul Corpului Pompierilor Militari, a unei reţele proprii de unităţi de învăţământ în care să fie pregătite cadre competente şi competitive valoric.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.