Luni, 12 Martie 2018 10:28

Pompierii prahoveni au dat, într-o săptămână, amenzi de aproape 150.000 de lei

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În săptămâna 05 – 09 martie 2018, Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” Prahova a desfăşurat 21 acţiuni de control la operatori economici, instituţii şi unități administrativ teritoriale, dar și activităţi de îndrumare şi control pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor, la unități de îngrijire și operatori economici.

"Pe timpul verificărilor au fost depistate 162 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, dintre care 75 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecţiei de prevenire a aplicat un număr total de 162 de sancţiuni, cuprinzând 135 avertismente şi 27 amenzi, în cuantum de 146.000 lei", au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Cu ocazia controalelor, au fost organizate şi desfăşurate 25 exerciţii în caz de incendiu, cu 725 participanți, precum și 31 instruiri cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă de la localităţi, operatori economici şi instituţii, mai precizează sursa citată.

Foto cu caracter ilustrativ

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.