Marți, 13 Martie 2018 16:10

VIDEO | Când ar putea fi organizate primele pariuri hipice la Hipodromul Ploieşti! Autorităţile continuă demersurile

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti continuă în această perioadă demersurile pentru reluarea pariurilor la Hipodromul Ploieşti, în condiţiile în care această activitate nu s-a mai putut derula în ultimii ani, nici măcar după modernizarea complexului hipic din fonduri europene. Autorităţile locale au avut discuţii la nivel guvernamental, inclusiv cu ministrul Finanţelor Publice, arătându-se încrezătoare că primele pariuri după foarte mulţi ani de lipsă s-ar putea ţine încă din această primăvară.

Coordonatorul activităţii de la Hipodrom, Lucian Rădulescu, a declarat astăzi că a avut o întrevedere cu ministrul Eugen Teodorovici, în speranţa găsirii unei formule juridice prin care Loteria Română sau orice societate privată de profil să poată organiza aici pariuri. "Ne dorim foarte mult ca Loteria Română să vină să organizeze pariuri pe Hipodrom. Până acum nu am reuşit, însă am făcut primul pas important, având discuţii şi înmânându-i ministrului Finanţelor un dosar stufos. Încercăm prin demersul făcut ieri la ministrul Teodorovici să deblocăm situaţia. Am făcut demersuri şi către Loterie, dar şi către Agenţia Jocurilor de Noroc, care ne-au răspuns că deocamdată nu se pot implica. Eu cred că într-o lună-două vom putea să avem pariuri la Hipodromul Ploieşti", a declarat Lucian Rădulescu.

Vestea vine în contextul în care, în bugetul pe 2018, Primăria Ploieşti are alocată o sumă de 50.000 de lei pentru elaborarea unui studiu de oportunitate vizând posibilitatea organizării de pariuri.

În momentul de faţă cursele de trap sunt sistate din cauza frigului, calendarul oficial pe 2018 urmând să fie deschis în preajma datei de 1 aprilie, a mai anunţat reprezentantul CSM.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.