Vineri, 06 Aprilie 2018 10:30

DN 1 s-a aglomerat, pe sensul spre Brașov - UPDATE

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

IJP Prahova a anunțat că valorile de trafic sunt deja crescute pe DN 1, vineri dimineață, în primele ore ale minivacanței de Paște. "La această oră la Comarnic se circulă în coloană, în mișcare, pe urcare, în zona centrală se acționează la fluență. La Bușteni s-a intensificat traficul din zona Poiana Țapului, se acționează pentru fluență. Cerul este înnorat, plouă mărunt în reprize, carosabil umed", a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova în jurul orei 10.00.

Citiți și: Peste 50.000 de efective ale MAI, mobilizate în teren pentru minivacanța de Paște. Vezi unde vor acționa cele 300 de aparate radar scoase pe șosele

UPDATE 11.50 - Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic (km 102-107) şi Buşteni (km 128-130), unde s-au format coloane de autovehicule în deplasare, cu o viteză de 20 km/h.

De asemenea, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, valorile fiind crescute pe sensul de mers către Piteşti.

Pe ambele rute se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie uşoară.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.