Luni, 09 Aprilie 2018 12:23

UPDATE - Aglomerație pe ambele sensuri, pe DN 1, în cursul zilei de luni

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

IJP Prahova anunță luni, la prânz, trafic intens pe DN 1, în județ, pe sensul de mers spre Brașov. Potrivit sursei citate, s-a format coloană de mașini pe o lungime de 4,5 kilometri, până în stațiunea Comarnic.
Vești proaste sunt și pentru cei care pornesc spre casă. Pe sensul spre Ploiești, dinainte de limita cu județul Brașov și până la Bușteni, traficul este de asemenea intens.
Pe de altă parte, în interiorul stațiunilor se circulă fluent.
La această oră, pe DN 1 se acționează cu dispozitive pentru asigurarea fluenței.
"La întoarcerea din minivacanţa de Paște, poliţiştii continuă acţiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi. Vă recomandăm să conduceți prudent, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitați efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase. Circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule. În condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere, păstraţi-vă calmul, nu blocaţi intersecţiile şi nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule. Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere. Toţi ocupanţii autovehiculelor trebuie să utilizeze centura de siguranţă! Pietonilor le recomandăm să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare și să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă", au transmis, luni, reprezentanții Poliției Române.

UPDATE ora 13.00 - Pe DN 1 s-a intensificat traficul rutier pe direcția către BV. Coloană de mașini de trei kilometri există, la această oră, și între stațiunile Sinaia și Bușteni. IJP Prahova anunță că se acționează în continuare, în dispozitiv, pentru asigurarea fluenței.


.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.