Luni, 09 Aprilie 2018 13:00

GALERIE FOTO | Intrarea la Parcul Bucov, blocată din cauza numărului mare de maşini

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea frumoasă şi liberul de luni, pentru mulţi români ultimul din minivacanţa de Paşte, a determinat mii de prahoveni să facă o ieşire în natură, mulţi alegând să se relaxeze la Parcul "Constantin Stere". Cel puţin prima parte a acestei ieşiri n-a fost însă deloc relaxantă, în contextul aglomeraţiei de pe şosea, tocmai numărul mare de autoturisme ajunse luni aici ducând la blocarea parcărilor şi a căilor de acces către parc, traficul derulându-se cu dificultate. La scurt timp, în dreptul sensului giratoriu a ajuns şi un echipaj de Poliţie Rutieră, care încearcă să fluidizeze traficul.

Un prahovean care a vrut să ajungă la Parcul Bucov în jurul orei 14.00 ne-a trimis pe adresa redacţiei mai multe fotografii realizate în zonă. El povesteşte că, din cauza blocajului, poliţiştii rutieri nu i-au mai permis să vireze stânga, din DN 1B înspre Parcul "Constantin Stere", fiind nevoit să îşi caute un loc de parcare pe marginea drumului naţional, în apropiere de podul peste Teleajen, să lase acolo autoturismul şi să îşi continue plimbarea pe jos.

În acest moment sunt câteva mii de autoturisme parcate pe toată lungimea drumului care asigură intrarea în parc, dinspre sensul giratoriu, dar şi pe DJ 159, şoseaua care trece prin faţa adăpostului Primăriei Ploieşti pentru câini comunitari şi a grădinii botanice şi continuă până spre Pleaşa.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.