Marți, 10 Aprilie 2018 12:56

Aglomerație și marți după-amiază, pe DN 1. Lucrări între Timiș și Predeal

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliția Română, prin centrul Infotrafic, anunță că și marți după-amiază se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 și recomandă rute ocolitoare pentru cei care se întorc de la munte. " Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către capitală, se circulă îngreunat pe DN 1 Valea Prahovei, între staţiunile montane Azuga şi Buşteni, formându-se o coloană în mişcare, care se deplasează cu o viteză de aproximativ 20 – 30 km/h. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie  şi între Nistoreşti şi Comarnic", se arată într-o informare transmisă la ora 12.00.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

- dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti;

- din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenești - Târgovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

De asemenea, polițiștii atrag atenția că probleme sunt și între Brașov și Predeal, din cauza lucrărilor: "Astăzi, până în jurul orei 17.00, pe DN1 Timiş –Predeal se circulă pe un fir, alternativ în ambele sensuri, la kilometrul 147, din cauza unor lucrări de refacere a covorului asfaltic."

Valorile de trafic au început să crească şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către capitală, dar încă se circulă fluent, fără staţionări, iar pe A2 Bucureşti - Constanţa nu sunt probleme.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.