Marți, 10 Aprilie 2018 13:08

Veolia Energie Prahova: Sezonul de încălzire 2017 - 2018 S-A ÎNCHEIAT

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sezonul de încălzire 2017 - 2018 s-a încheiat pe 10 aprilie, au anunțat reprezentanții Veolia Energie Prahova, pe fondul temperaturilor înregistrate în ultimele zile și având în vedere prognozele meteo pentru următoarea perioadă, "fiind astfel îndeplinite condițiile necesare pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat".

"De la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti. În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din municipiul Ploieşti", se arată în informarea transmisă de Veolia.

Clienții pt contacta reprezentanții companiei prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 și 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Biroul Relații Clienți din str. Gheorghe Doja nr. 154A.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.