Vineri, 13 Aprilie 2018 14:09

Campanie cu premii instant, la Ploiești, pentru colectarea electronicelor și electrocasnicelor vechi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, în colaborare cu Asociația Ecotic, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, S.C Rosal Grup S.A. – sucursala Ploiești și  Ministerul Mediului organizează, săptămâna viitoare, campania “Orașe Curate - Ploiești”, destinată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate.

"Acțiunea se va derula în perioada 16-20 aprilie a.c., iar la aceasta sunt invitați să participe toți ploieștenii care doresc să predea la centrele de colectare echipamentele electrice uzate pe care le dețin, cum ar fi: casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, mașini de spălat, etc", au transmis organizatorii.

Punctele de colectare temporare vor fi organizate la Complex Nord și în fața Halelor Centrale. De asemenea, aparatele pot fi duse și la punctul de colectare fix, de pe strada Ștrandului, deschis de luni până vineri, între orele 09.00 - 16.00.

Pentru colectarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase, proprietarii pot suna, în perioada 16-20 aprilie, la numărul de telefon 0244.546.627.

Pentru a încuraja o participare cât mai numeroasă, organizatorii vor acorda premii instant, în limita stocului disponibil, pentru fiecare deșeu predat (minim 5 kg cumulate).

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.