Duminică, 29 Aprilie 2018 09:33

Reacția Andreei Cosma, după anunțul șeful IGPR, privind poligraful de la IJP Buzău: "Sunt la dispoziție să dau mai multe detalii"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD Andreea Cosma de Prahova, cea care, împreună cu fratele ei, fostul parlamentar Vlad Cosma,  a semnalat neregulile legate de poligraful de la Buzău, acolo unde DNA trimitea deținuți cu dedicație, a anunțat că poate da și mai multe detalii cu privire la poligraful de la Poliția Buzău, dacă autoritățile îi vor cere acest lucru. declarație vine după ce șeful IGPR a vorbit despre dosarul penal deschis în cazul aparatului respectiv.

"Cred că pe 24 martie sau 25 martie am făcut o interpelare în atenția Ministrului de Interne, cunoscând de la fratele meu, fostul deputat Vlad Cosma, aspecte legate de acest subiect în sensul că în 2015 și 2016, în urma declarațiilor mincinoase ca martor protejat pe care DNA Ploiești l-a obligat să le dea în două dintre dosarele în care a dat declarații. A fost dus la IPJ Buzău ca să susține aceste informații. Testul poligraf nu poate să iasă bun în timp ce tu minți, de aceea eu am semnalat acest lucru. Aștept ca Parchetul General să strângă mai multe informații, iar eu sunt la dispoziție să dau mai multe detalii", a declarat Andreea Cosma, pentru Antena 3.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.