Marți, 08 Mai 2018 09:16

VIDEO | O trecere de pietoni din Ploieşti s-a transformat în trambulină pentru maşini!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările comandate de Primăria Ploieşti pentru supraînălţarea unei treceri de pietoni aflate pe o arteră de circulaţie din municipiu creează mari probleme pentru şoferi. Luni, în prima zi a lucrărilor, când încă nu fusese marcată sau semnalizată corespunzător, trecerea de pietoni s-a transformat într-o trambulină pentru maşini. Un ploieştean a filmat incidentele şi a publicat clipul video pe reţeaua Facebook, unde filmarea a devenit rapid virală.

Clipul video surprinde momentul în care mai multe maşini se desprind de sol când trec peste "zebra" recent înălţată. Pe filmare se vede foarte clar că încă nu fuseseră făcute şi marcajele rutiere care să informeze şoferii că acolo este o trecere pentru pietoni şi, foarte probabil, în zonă nu fuseseră instalate nici indicatoare care să anunţe că urmează o denivelare. În aceste condiţii, mai multe maşini care circulau cu viteză prin zonă au "decolat". Incidentul a avut loc pe Bulevardul Independenţei, una dintre cele mai circulate artere din Ploieşti, în dreptul Rondului II.

Clipul video publicat de un ploieştean pe Facebook a strâns peste 31.000 de vizualizări în primele 12 ore şi sute de distribuiri.

Supraînălţarea acestei treceri de pietoni a fost decisă de autorităţi, la solicitarea Poliţiei Rutiere, tocmai pentru temperarea şoferilor vitezomani şi, implicit, prevenirea accidentelor în care erau implicaţi pietonii. Pe lista iniţială s-au aflat nu mai puţin de 19 treceri, din mai multe zone ale Ploieştiului.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

19 treceri de pietoni din Ploieşti vor fi modernizate. Primăria vrea "zebre" supraînălţate

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.