Marți, 08 Mai 2018 21:15

Primarul Dobre a convocat iar comitetul local pentru situaţii de urgenţă în problema căpuşelor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria dă comunicat prin care se arată că în ciuda neajunsurilor privind lipsa unui contract pentru dezinsecție/deratizare în Ploiești, primarul municipiului, Adrian Dobre depune toate eforturile pentru rezolvarea acestei situații. Ca atare, se arată în comunicat, că va fi, printre altele, convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență,  în vederea aprobării si transmiterii către Instituția Prefectului a planului de măsuri privind combaterea de insecte, document solicitat de prefect la finalul săptămânii trecute.

Comunicatul: „Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, informează cetățenii că, în prezent, municipalitatea ploieșteană continuă demersurile legale necesare asigurării serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Prin decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, comisia de evaluare, numită prin dispoziția primarului Municipiului Ploiești, a continuat procedura prin reevaluarea ofertei declarate inițial câștigătoare, asupra căreia se va pronunța prin întocmirea unui raport, până în data 09.05.2018.

Ulterior, administrația publică ploieșteană va demara acțiunile necesare punerii în aplicare, cât mai rapid,  a serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Totodată, având în vedere solicitarea Instituției  Prefectului - Județul Prahova, privind transmiterea planului de măsuri pentru combaterea vectorilor purtători de maladii transmisibile la nivelul municipiului  Ploiești, primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a convocat pentru miercuri, 9 mai 2018, Comitetul Local pentru Situații de Urgență,  în vederea aprobării si transmiterii către Instituția Prefectului - Județul Prahova a documentului solicitat“, se arată în comunicat.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.