Miercuri, 04 Iulie 2018 12:00

Lucrări la rețeaua de termoficare din Ploiești. Apa caldă este oprită, miercuri și joi, pe mai multe străzi din Vest și Ienăchiță Văcărescu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veolia Energie Prahova anunță executarea unui set de lucrări de modernizare și intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierului Vest și Ienăchiță Văcărescu, pentru zilele de 4-5 iulie 2018.

În cursul zilelor respective, furnizarea cu apa caldă va fi întrerupă în intervalul orar 8.00 -16.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 1, 2, 14 Vest și 7 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: Ghe. Gr. Cantacuzino, Erou Moldoveanu Marian, Înfrățirii, Eremia Grigorescu, Aleea Strejnic, Crișan, Carol Davila, Ienăchiță Văcărescu.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea apei calde.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor si alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul 0800.800.255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244.408.888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

 

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.