Luni, 09 Iulie 2018 13:28

ANI: Fost consilier de la Valea Doftanei, în conflict de interese

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viorel Moise, consilier local în cadrul CL Valea Doftanei în perioada 2012 - 016, s-ar fi aflat în conflict de interese administrativ, au constatat inspectorii ANI. Potrivit acestora, Moise, "în perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016) a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local care a stat la baza încheierii unui Contract de Închiriere între Primăria comunei Valea Doftanei și Asociația Crescătorilor de Animale – Teșila – Valea Doftanei, deși avea un interes personal de natură patrimonială întrucât soția sa, în calitate de crescător de animale și membru al Asociației a obținut venituri, din folosirea și exploatarea pășunilor aflate în domeniul privat al comunei Valea Doftanei, respectiv din creșterea și vânzarea animalelor".

ANI arată, într-un comunicat remis luni, că Viorel Moise  încălcat dispozițiile art. 77 din Legea nr. 161/2003 coroborat cu art. 46, alin. (1) și (2) din Legea nr. 215/2001 și   art. 75 lit. a), respectiv art. 77 din Legea nr. 393/2004.

Sursa citată menționează că persoana vizată a fost informată cu privire la declanșarea procedurii de evaluare și a depus la dosar un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.