Miercuri, 01 August 2018 09:59

Bariera București, de aproape 24 de ore fără curent electric! SDEE Muntenia Nord nu știe nici acum când va fi reluată alimentarea consumatorilor

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

SDEE Muntenia Nord a transmis, miercuri dimineață, la 22 de ore de la incendiul care a avariat o stație de transformare din Ploiești, că a reluat, azi-noapte, alimentarea cu energie electrică pentru o parte dintre consumatorii afectați, dar intervenția continuă. Nici de această dată, reprezentanții societății nu dau nici măcar un termen aproximativ la care ar putea fi remediată situația.

Între timp, aproape un cartier întreg așteaptă reluarea alimentării cu energie electrică. Azi-noapte, nici iluminatul stradal nu a funcționat în Bariera București.

De asemenea, de azi-dimineață, avariile se țin lanț și în cartierele învecinate.

Citiți și:  Ploieștenii din Bariera București, de aproape 24 de ore fără curent electric

Comunicatul SDEE Muntenia Nord:

Vă informăm că în urma avariei produsă ieri, 31.07.2018, ora 11:26 în incinta stației 110/20/6 kV Ploiești Sud, stație ce alimentează zona de sud a municipiului Ploiești, au fost afectați consumatori din cartierul Bariera București, IRG Timken și Fabrica de Oxigen Ploiești.

Echipele aparținând SDEE Ploiești au lucrat toată noaptea la lumina reflectoarelor, iar în urma eforturilor susținute, au reușit la ora 03:37 să realimenteze o parte semnificativă a locurilor de consum afectate.

Intervențiile echipelor de mentenanță vor continua până la alimentarea integrală a zonelor afectate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.