Vineri, 10 August 2018 12:20

GALERIE FOTO | Loc de joacă modernizat la ZOO Bucov, cu sprijinul Lukoil

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce anul trecut, de Sfântul Nicolae, inaugurau un nou loc de joacă în incinta grădinii zoologice de la Bucov, realizat cu sprijinul Lukoil, reprezentanţii Administraţiei Parcului Memorial "Constantin Stere" au anunţat vineri finalizarea celei de-a doua etape a acestui proiect, care a inclus modernizarea locului de joacă deja existent, tot printr-o finanţare obţinută din partea companiei petroliere.

Această a doua etapă de lucrări a adus instalarea mai multor obiecte de joacă noi în parcul deja existent în centrul grădinii zoologice şi instalarea, pe aproape întreaga suprafaţă a acestuia, a unei suprafeţe antitraumă. La fel ca şi în cazul lucrărilor de anul trecut, proiectul a fost realizat în baza unei finanţări din partea Rafinăriei Lukoil, în baza politicii acestei companii de implicare în problemele comunităţii locale şi de susţinere a unor obiective menite să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din Ploieşti şi zonele învecinate.

La inaugurarea de astăzi au participat reprezentanţi ai Administraţiei Parcului "Constantin Stere" şi ai Lukoil, alături de viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, şi deputatul Laura Moagher, fost director al acestei instituţii din subordinea administraţiei ploieştene. De asemenea, imediat după tăierea panglicii, circa 20 de copii veniţi de la Centrul "Rază de Soare" din Băicoi au avut ocazia să fie primii care testează noile obiecte de joacă instalate aici, iar apoi au primit cadouri din partea companiei.

"Este o investiţie importantă, de care se bucură în special copiii, dar şi adulţii care vor veni cu ei la grădina zoologică, este o investiţie care se leagă cumva şi de cea pe care administraţia locală a comandat-o pentru extinderea parcării, totul face parte dintr-un plan mai amplu de înfrumuseţare a acestei zone şi de creştere a gradului de atractivitate şi de accesibilitate. Este un parc în expansiune, prin modificări substanţiale atât în interiorul grădinii zoo, cât şi în exterior", a afirmat viceprimarul Cristian Ganea. La rândul său, deputatul Laura Moagher le-a mulţumit reprezentanţilor Lukoil pentru implicarea în acest proiect şi a amintit că grădina zoologică este, de câţiva ani, într-un proces continuu de modernizare. Vedeţi mai jos VIDEO şi GALERIE FOTO!

Vedeţi aici mai multe detalii despre prima etapă a acestui proiect, finalizată în 2017:

GALERIE FOTO | Un nou loc de joacă la Zoo Bucov, construit de Lukoil

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.