Vineri, 10 August 2018 12:58

Program redus, săptămâna viitoare, la Evidenţa Populaţiei Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Minivacanţa acordată bugetarilor de către Executiv modifică programul de lucru cu publicul de săptămâna viitoare la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti.

Primăria Ploieşti a transmis vineri un comunicat de presă în care anunţă modul în care se va derula activitatea de săptămâna viitoare a acestui serviciu, precizând că, în zilele de 16 şi 17 august, la fel ca şi pe 15 august, zi declarată sărbătoare legală, nu se va lucra la Serviciul Evidenţa Informatizată a Persoanelor. Pe 15 august, de Sfânta Maria, toate ghişeele vor fi închise.

În schimb, în zilele de 16 şi 17 august se va lucra doar la Serviciul Stare Civilă, numai pentru înregistrarea deceselor şi oficierea căsătoriilor programate, între orele 9.00 şi 12.00.

CITEŞTE ŞI:

Fără minivacanţă la Înmatriculări şi Permise în Prahova. Vezi programul de lucru de săptămâna viitoare!

Anunţul vine în condiţiile în care data de 15 august este declarată sărbătoare legală, iar Guvernul a decis recent să le ofere o nouă minivacanţă bugetarilor, dând libere, cu posibilitatea recuperării, şi în zilele de 16 şi 17, adică joi şi respectiv vineri.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.