Marți, 04 Septembrie 2018 06:22

Voltaj, Cabron, Ionuț Dolănescu și Maria Dragomiroiu, printre numele mari de pe afișul Serbărilor Toamnei de la Câmpina

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediția a XI-a a Serbărilor Toamnei, organizate la Câmpina, va avea loc pe 15 și 16 septembrie, evenimentele programate urmând să se desfășoare în Centrul Civic al municipiului. Așa cum era de așteptat, festivalul deja tradițional pentru orașul cu cele mai multe zile însorite din an stă sub semnul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, iar programul din prima zi va fi dedicat în exclusivitate tradițiilor și folclorului românesc.

Deschiderea Serbărilor Toamnei va fi marcată de parada costumelor populare și premierea performanței românești, care la Câmpina se concretizează, printre altele, în rezultatele elevilor olimpici din municipiu.

Tot în programul Serbărilor Toamnei a fost inclus și un alt eveniment reprezentativ pentru Câmpina: Hora Prahoveană.

Pe scena din Centrul Civic vor urca, începând cu ora 12.00, ansambluri folclorice din județul Prahova, iar de la ora 19.00, ansamblul folcloric al Casei Tineretului și ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, Adrian Deas și ansamblul folcloric din Cimișlia, în deschiderea concertului programat pentru sâmbătă seară, susținut de Maria Dragomiroiu și Ionuț&Doinița Dolănescu.

Seara de duminică, 16 septembrie, este rezervată concertelor care vor fi susținute de Voltaj, Adda, Alama&Pacha Man și Cabron, artistul prahovean alături de care câmpinenii au petrecut și Revelionul 2017.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.