Miercuri, 05 Septembrie 2018 13:41

Cod galben de vreme instabilă, miercuri după-amiază, pentru mai multe localități din Prahova

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri o avertizare nowcasting cod-galben, valabil în intervalul 13.30 - 15.00. Atenționarea este valabilă  pentru municipiul Câmpina, Breaza, Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Provița de Jos, Provița de Sus, Adunați, Talea.

Potrivit meteorologilor,se vor semnala averse ce vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice și  intensificări ale vântului.

În Prahova, ca de altfel și în restul țării, pânp pe 6 septembrie, la ora 3.00, este valabilă și o informare meteo. "În după-amiaza și seara zilei de miercuri, 5 septembrie, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal și la munte, precum și în regiunile sud-estice. Ploile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30...40 l/mp și vor fi condiții de grindină. În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane", atenționează reprezentanții ANM.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.