Miercuri, 05 Septembrie 2018 15:42

Ministrul Apelor şi Pădurilor, prezent miercuri în Prahova, la Muzeul Cinegetic de la Posada | FOTO

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, alături de directorul Direcţiei Silvice Prahova, Dragoş Ciomag, au fost prezenţi miercuri  la "Muzeul Cinegetic al Carpaţilor - Posada" pentru a participa la Expoziţia Jubiliară intitulată "100 de ani de Silvicultură în România".

Evenimentul se înscrie într-o serie de manifestări organizate de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, pentru a marca Centenarul Marii Unirii.

În acest context au fost prezentate istoria și evoluția sectorului silvic din ultima sută de ani, precum și aspecte importante ale activității Regiei, de la înființarea acesteia până în prezent, se arată într-un comunicat transmis de Consiliul Judeţean Prahova.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a apreciat iniţiativa Romsilva de a marca 100 de ani de silvicultură prin organizarea unor evenimente care să ne amintească de cei care au contribuit la realizarea Marii Uniri, fie ei simpli cetăţeni sau personalităţi ale vremii, se mai arată în comunicat.

MAI MULTE DETALII AICI:

Romsilva a inaugurat, la Muzeul Cinegetic Posada, expoziția "100 de ani în silvicultură în România", dedicată Centenarului Marii Uniri

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.