Joi, 06 Septembrie 2018 12:38

Gheorghe Zamfir, Carla's Dreams, The Motans și Lidia Buble, pe scena celui mai mare festival de pe Valea Prahovei. O nouă ediție SINAIA FOREVER, în perioada 14 - 16 septembrie

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La jumătatea toamnei, Sinaia este gazda celui mai mare și cunoscut festival derulat pe Valea Prahovei. În 2018, Sinaia Forever este dedicat Centenarului Marii Uniri, tema aleasă fiind "100% România".

Deși mai este doar o săptămână până la startul evenimentelor, pe 14 septembrie, organizatorii întrețin suspansul, ca la fiecare ediție, și dezvăluie, una câte una, surprizele pregătite. Nu au dezamăgit, însă, niciodată, iar mulți au luat în caldul din timp ca în weekendul 14-16 septembrie să se afle la Sinaia, pentru a trăi din nou experiența festivalului care nu i-a dezamăgit niciodată.

La a XXIV-a ediție și-au anunțat participarea artiști ca Bere Gratis, Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, The Motans, Lidia Buble, Robin and the Backstabbers, Barbarosa, The Monojacks, Crispus, Lucia, Cuibul, Byron, Rockabella, Next Ex, Dimitri’s Bats, Pinholes, Melting Dice, Fameless, Bucium, Domino.

Teatrul Masca va fi prezent cu statui vivante, păpuși gigant și care alegorice, în timp ce străzile și parcurile din stațiune vor fi animate și de artiști stradali, meșteșugari și pasionați de gastronomie, în zonele dedicate activităților pentru copii (muzică, teatru și jocuri), târgurilor tradiționale și colțului de street-food.

Nu vor lipsi nici focurile de artificii, iar lista surprizelor rămâne deschisă, reprezentanții Primăriei Sinaia urmând să anunțe, în zilele următoare, și alte detalii referitoare la programului ediției din 2018 a festivalului Sinaia Forever.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.