Vineri, 14 Septembrie 2018 09:44

Ministrul Mediului face turul județului Prahova, de Ziua Curățeniei Naționale

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de Curățenie Națională, eveniment organizat sâmbătă, pe 15 septembrie, în cadrul proiectului "Let's Do It, Romania!", este prilej de mobilizare în mai multe localități din Prahova. "Viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, se va întâlni cu voluntari din municipiul Ploiești și va fi prezentă la acțiunile de ecologizare și de educare a cetățenilor organizate în județul Prahova, în orașul Băicoi (albia râului Dâmbu; zona blocurilor din centrul orașului; cartierul Tufeni), precum și în comuna Berceni și pe Valea Cricovului (zona Urlați-Albești)", a anunțat Biroul de Presă al Ministerului.

Acțiunea internațională Ziua de Curățenie Globală - World Cleanup Day este realizată sub egida "Let’s do it, World!" și a Programului Națiunilor Unite pentru Mediu – UNEP. Obiectivul World CleanupDay, de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament din perspectiva gestionării corecte a deșeurilor, poate fi considerat cel mai ambițios proiect civic de mediu înregistrat vreodată la nivel mondial. În România, ținta organizatorilor este mobilizarea a 1 milion de voluntari, care să participe, activ, la acțiunea de curățenie, informează Ministerul Mediului.

Și ploieștenii sunt chemați să se implice, sâmbătă, cu prilejul Zilei Curățeniei Naționale, în acțiunile care se vor derula în paralel în câteva dintre punctele negre de pe harta municipiului.

Citiți și: Ploieștenii sunt invitați să ia parte la cel mai mare proiect de implicare socială derulat în municipiu

Sursa foto: Facebook/ Let's Do It, Romania!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.