Vineri, 26 Octombrie 2018 12:57

Ziua Armatei Române, marcată și la Mizil

Scris de  Eduard Dumitrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficialitățile administrației locale și numeroși locuitori din Mizil au participat, joi, la evenimentele organizate în orașul prahovean cu prilejul Zilei Armatei Române, celebrate anual, la 25 octombrie,

Acțiunile au început cu depunerea de coroane de flori de către cadrele militare în rezervă și retragere din filiala locală a asociațiilor "Aurel Vlaicu" și "Cultul Eroilor Regina Maria", la Cimitirul Eroilor. Programul a continuat în centrul orașului la monumentul eroilor Regimentul 72 Infanterie, unde au fost  depuse coroane de flori de către cadrele militare în rezervă și retragere de la asociațiile amintite, dar și de către reprezentanți ai administrației locale, Jandarmeriei și ai unităților de învățământ din Mizil.

Un sobor de preoți a oficiat o slujbă în memoria celor căzuți  pe câmpurile de luptă.

După-amiază, pe amplasamentul fostei unități militare 02331 Banciu, transformată în așezământ social Savaliada, unde a fost depusă o coroană de flori de către cadrele militare în rezervă și retragere de la cele cele două asociații.

La manifestările organizate în Mizil, de Ziua Armatei Române, au participat oficialități, dar și numeroși locuitori ai orașului prahovean.

Foto cu caracter ilustrativ

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.