Vineri, 02 Noiembrie 2018 14:11

Lucrările la ultimul sector al A3 București - Ploiești ar putea fi gata până la 1 decembrie

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările pe cei 3,3 kilometri de la intrarea în Capitală a autostrăzii Bucureşti – Ploieşti (A3) vor fi finalizate până la 1 decembrie, conform ultimului grafic de execuţie asumat de către constructorul grec Aktor. Pre-recepţia Autostrăzii Urbane ar putea avea loc peste 15 zile, spun oficialii de la Drumuri.

"În 15-20 de zile se estimează că va avea loc inspecţia tehnică preliminară în vederea efectuării recepţiei la terminarea lucrărilor", a declarat pentru economica.net Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Numai că realizarea inspecţiei în 15-20 de zile este condiţionată însă de "condiţii meteorologice favorabile", conform raportului înaintat de către inginerul consultant Companiei de Drumuri, citat de economica.net.

Stadiul fizic al lucrărilor raportat la 29 octombrie pe acest şantier era de 91,23%.

Valoarea contractului este de aproximativ 30 de milioane de euro, 3,3 kilometri de autostradă, dar include șosea cu trei benzi pe sens şi realizarea a două poduri pentru autostradă, plus amenajarea unor noduri rutiere.

Sursa foto: forum.peundemerg.ro

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.