Miercuri, 11 Octombrie 2017 16:52

Directorul SGU Ploieşti anunţă: Vor fi achitate salariile pentru luna august şi septembrie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea SGU Ploieşti a trimis un comunicat prin care arată că miercuri,  11 octombrie 2017, planul de redresare şi cererea de eşalonare a datoriei au fost aprobate de către reprezentanţii ANAF, astfel conturile societăţii vor fi deblocate, iar salariile aferente lunii august vor fi plătite către angajaţi vineri, 13 octombrie. De asemenea, salariile aferente lunii septembrie vor fi achitate săptămâna viitoare.

Iată comunicatul semnat de către Ovidiu Negulescu, directorul general al SGU Ploieşti:

„În calitate de Director General al Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că astăzi, miercuri, 11.10.2017, planul de redresare financiară și cererea de eșalonare la plată a obligațiilor fiscale ale societății noastre au fost aprobate de către ANAF Prahova, astfel încât, odată cu deblocarea conturilor bancare, Direcția Economică va proceda la plata salariilor aferente lunii august 2017 către angajații unității.

În toată această perioadă, de la momentul la care am preluat mandatul provizoriu de management, am fost pus în situația de a găsi soluții urgente la probleme despre care nu am avut cunoștință, considerând că rezolvarea acestora are întâietate în fața acțiunilor de dezmințire a acuzațiilor publicate în diferitele articole de presă, menite a discredita acțiunile mele și societatea, împotriva stabilității și bunei desfășurări a activității SGU Ploiești S.R.L.

Pe această cale, țin să îi asigur pe angajații societății noastre că vineri, 13.10.2017, vor încasa salariul aferent lunii august 2017, iar în cursul săptămânii viitoare vor fi emise și salariile aferente lunii septembrie 2017. De asemenea, închei prin a mulțumi fiecărui angajat în parte pentru profesionalismul, înțelegerea și comportamentul complet asumat față de buna funcționare a societății, dovedite în această perioadă extrem de dificilă pentru dumnealor și familiile acestora. În fata dumnealor, mă înclin! Director General, Ovidiu Negulescu“.

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.