Joi, 12 Octombrie 2017 16:32

Surse: Primaria Ploieşti a chemat un pensionar să facă bugetul pe anul viitor

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se pare că schimbarea directorului economic al Primăriei Ploieşti nu a produs rezultatele scontate, în primul rând deblocarea unor bani către societăţile municipalităţii. Noul director, Viorel Boştină, nu are dreptul de utilizare a vizei CFP (control financiar preventiv) şi emite doar dispoziţii verbale care au doar valoare de recomandare pentru funcţionarii primăriei.

Ca să fie tabloul complet, nimeni din cadrul Direcţiei Economice nu şi-a asumat sau nu se pricepe să alcătuiască bugetul pe anul viitor, mai ales că acesta este grevat de cheltuieli serioase începând cu returnarea unor credite şi terminând cu salariile triplate ale funcţionarilor din administraţia locală.

Ca atare, potrivit surselor, un fost funcţionar al primăriei, ieşit la pensie în vara acestui an, a fost solicitat să dea o mână de ajutor. Tot potrivit surselor, ar fi vorba de Laura Stanciu, fost şef al Serviciului Buget din cadrul Direcţiei Economice. Aceasta a lucrat în cadrul administraşiei locale timp de 27 de ani şi s-a pensionat în iulie anul acesta.

Această persoană nu are decât rolul de a consilia pe foştii colegi din cadrul serviciului, însă sfaturile sale sunt extrem de preţioase, din moment ce pentru restul angajaţilor alcătuirea unei schiţe de buget este un adevărat mister.

2 comentarii

  • Link la comentariu Ion Vineri, 13 Octombrie 2017 07:40 postat de Ion

    Ar costa mai putin daca ar contracta o firma de contabilitate , decat sa plateasca atatia functionari din cadrul Serviciului ,pe luna, care nu fac nimic !

  • Link la comentariu Aron Lucica Joi, 12 Octombrie 2017 18:30 postat de Aron Lucica

    Bine ca le-ați mărit salariile la incompetenți.
    RUȘINE!

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.