Marți, 14 Noiembrie 2017 11:20

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti are, oficial, un nou director

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raul Petrescu, fostul viceprimar al municipiului Ploieşti, a semnat luni contractul de management la Regia Autonomă de Servicii Publice, structura administraţiei ploieştene care, aşa cum îi spune şi numele, se ocupă de coordonarea contractelor care vizează termoficarea, alimentarea cu apă, canalizarea sau transportul public din municipiu.

Raul Petrescu este noul director al RASP Ploieşti, după ce a câştigat concursul pentru ocuparea postului, organizat de Consiliul de Administraţie al Regiei după o lungă perioadă de interimat. Ultimul "director plin", Radu Brânzei, fusese demis în noiembrie 2015. În această perioadă, conducerea RASP Ploieşti a fost asigurată de directorul tehnic, Vasile Ionescu, acesta revenind pe postul său în urma instalării lui Petrescu.

Raul Petrescu a fost viceprimar al municipiului Ploieşti în mandatul 2012-2016, devenind la acel moment unul dintre cei mai tineri viceprimari de municipiu reşedinţă de judeţ din ţară. Anterior, el lucrase la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. El a semnat luni un contract de management valabil pentru o perioadă de patru ani pentru conducerea RASP Ploieşti.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.