Vineri, 12 Ianuarie 2018 15:33

Viceprimarul Ganea o vrea înapoi pe Nicoleta Crăciunoiu la Direcţia Economică

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Viceprimarul Cristian Ganea a recunoscut, după agitaţia şi haosul produse în ultimele zile pe alcătuirea bugetelor din administraţie, că o vrea înapoi la Direcţia Economică pe Nicoleta Crăciunoiu.

Evident că afirmaţia poate stârni rumoare după ce în ultimii doi ani toţi (viceprimarii, primarul şi aleşii locali PSD-PNL-ALDE) şi-au dorit plecarea acesteia de la economicul Primăriei Ploieşti, deoarece a produs nişte blocaje nejustificate la anumite plăţi şi contracte aflate în derulare. Totuşi se pare că nimeni nu a reuşit să suplinească modul în care Crăciunoiu punea ordine în bugetul Primăriei şi al instituțiilor conexe.

Nicoleta Crăciunoiu a fost mutată prin detaşare pe o perioadă de 6 luni de la conducerea Direcţiei Economice la Direcţia Relaţii Internaţionale, în locul acesteia fiind adus prin transfer Viorel Boştină, un inspector din cadrul regionalei ANAF Bucureşti.

Boştină nu a reuşit să descurce iţele încurcate ale finanţelor şi nici nu a dorit să-şi asume viza CFP care dă liber unor plăţi care trebuiau efectuate de primărie, inclusiv prin hotărâre de consiliu local. Acesta însă i-a recomandat primarului Adrian Dobre (cel care l-a adus la Ploieşti) să-şi asume pe propria răspundere anumite plăţi către TCE, votate de Consiliul Local, fără a mai se aplica viza economicului. Lucrul acesta se pare că a pus capac relaţiei bune dintre primar şi directorul economic. Ca urmare, din decembrie Boştină a intrat într-un concediu medical prelungit.

Vineri, 12 ianuarie, Viorel Boştină a fost prin sediul primăriei şi a recunoscut că nu mai doreşte să rămână. Primarul nu ar avea nimic împotriva plecării acestuia, însă nimeni nu ştie cine ar putea veni în locul lui mai ales că perioada de 6 luni a detaşării nu a expirat.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.