Marți, 13 Martie 2018 15:24

Un nou BLOCAJ la Primăria Ploieşti! Licitaţia pentru dezinsecţie şi deratizare, contestată la CNSC

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Ploieşti întâmpină un nou obstacol în asigurarea serviciilor publice, la un domeniu care a avut mult de suferit în ultimii doi ani, cel privind deratizarea, dezinsecţia şi dezinfecţia. Tocmai când se pregăteau să anunţe un nou contract, autorităţile au aflat că licitaţia a fost contestată.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat că procedura de selecţie, lansată de municipalitate în 2017, pentru desemnarea unui nou operator, a fost contestată de către una dintre firmele participante. Din informaţiile noastre, la această licitaţie participaseră doi ofertanţi, respectiv firma care a prestat aceste servicii şi în ultimii ani şi o asociere compusă din mai multe societăţi, printre care şi una cu capital grecesc. Comisia de selecţie verificase deja dosarele şi anunţase punctajele, însă licitaţia a fost contestată.

"Aşteptăm un răspuns de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor ca să mergem mai departe cu procedura de atribuire. Unul dintre ofertanţi fusese exclus, însă a depus această contestaţie", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.