Luni, 16 Aprilie 2018 14:14

FOTO | Un nou loc de joacă inaugurat în Băicoi, la şcoala din zona Dâmbu

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luna aprilie a adus o sumedenie de surprize pentru elevii şi preşcolarii din oraşul prahovean Băicoi. Autorităţile locale au inaugurat, la începutul acestei luni, un nou loc de joacă la Şcoala Dâmbu, alături de un modern teren de sport cu suprafaţă sintetică. La câteva zile distanţă, cu ocazia Paştelui, administraţia locală le-a oferit daruri tuturor copiilor din oraş.

Terenul de sport a fost inaugurat în primele zile din aprilie, la Şcoala Dâmbu, având o suprafaţă de joc sintetică. Tot aici, Primăria a amenajat şi un loc de joacă modern, cu mai multe obiecte de joacă dedicate celor mici şi o suprafaţă antitraumă. Proiectul a fost realizat în baza unui parteneriat între administraţia locală şi Consiliul Judeţean Prahova, contribuţia de la bugetul local fiind de 10%, iar lucrările au durat aproximativ patru săptămâni, a precizat primarul oraşului Băicoi, Marius Constantin.

Edilul a publicat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la inaugurare, postarea primind foarte multe comentarii din partea locuitorilor din această zonă.

O nouă surpriză pentru cei mici a venit la câteva zile distanţă, când, cu ocazia sărbătorii Paştelui, Primăria Băicoi a oferit daruri pentru copiii înscrişi la şcolile şi grădiniţele din oraş. "Un mic dar din partea iepurașului pentru copiii orașului Băicoi. Bucuria lor este bucuria noastră. Paşte fericit tuturor!", a scris primarul pe Facebook. "Am oferit 2.000 de pachete, din partea Primăriei, pentru copiii din oraş. Nu am dat niciun ban de la bugetul local, am reuşit să obţinem sponsorizări", a explicat Marius Constantin pentru Telegrama.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.